pay-offs

De essentie van een product, dienst of merk in een minimale aaneenrijging van woorden proppen. I'm lovin' it! Veelal briljante woordspelingen. Af en toe ietwat opmerkelijk. Maar raken steevast de ziel van uw organisatie.

W-w-weet de doelgroep online te raken met effectieve doch sterke teksten. Van webtekst tot e-mailing. Kort en bondig de lezer overtuigen. Dat is de kracht. En zo ontwijkt hij de ellenlange file op de digitale snelweg.   

offline

online

community marketing

eindredactie

recensies

In de nek hijgende deadlines doen hem niets. Juiste kop hier, een extra t daar. Teksten redigeren. Schrappen en aandikken, om vervolgens weer te schrappen. 't Fokschaap kan hij dromen. Ook voor eindredactie kunt u hem pertinent de punten op de i laten zetten. 

Of het nu een concert of een album betreft. Recenseren klinkt hem als muziek in de oren. Altijd op zoek naar die woorden die het perfecte gevoel op papier zetten en daarmee de juiste snaar weten te raken. Van Abba tot Zevenkoppig zangkoor. 

Sterke content voldoet aan twee aspecten. Enerzijds moet het relevantie hebben voor de consument. Tegelijkertijd moet de inhaker ook waarde hebben voor u als afzender. Een balans tussen deze Yin en Yang zorgen voor een optimaal rendement. 

 

Abri's, brochures, catalogi. Vandaag de dag vormt de tekstuele content voor uw communicatiemiddel de leidraad voor succes. Het is om die reden van belang er een flinke portie aandacht aan te schenken. Maar dat doet hij graag voor u. 

 

JOEY VAN DER LEEMPUTTEN / 06 52 72 96 43 / JOEY[AT]VANDERLEEMPUTTEN.NL / KROMMESTEEG 3A / 5741 HN / BEEK EN DONK

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now